Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Inter-Systems
  
Adres:Woudstraat 3
Postcode:3600
Plaats:Genk
  
Telefoon:089 38 09 08
Fax:089 38 27 46
Website:http://www.inter-systems.be

INFORMATIE

Inter-Systems verwerkt reeds sinds 1984 VOLKERN in allerhande toepassingen en is zowel op de Belgische als buitenlandse markt actief. Onze exportpartners hebben vestigingen in zowel West- als Oost-Europa. De specifieke eigenschappen van VOLKERN, ook wel bekend als HPL (High Pressure Laminate) maken het materiaal uiterst geschikt voor toepassingen in vochtige en publieke ruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers voor zwembaden, de farmaceutische-, vlees-, melk- en andere industrieën.
In nauwe samenwerking met onze partners en klanten streven we voor ieder project steeds naar het beste resultaat. Via geautomatiseerde productiemethoden, de ontwikkeling van intuïtieve modulaire producten, duidelijke handleidingen en een servicegerichte interne klantendienst trachten wij steeds een concurrentieel voordeel aan te houden.
Volkern is naast binnen- ook verkrijgbaar in buitenkwaliteit. Het wordt reeds veelvuldig verwerkt in gevelbekleding, bekleding van kroonlijsten, dakkapellen enz. Dit geldt zowel voor particuliere woningbouw als voor grote industriële projecten.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Keukenzaken.be